fbpx

Digital pakkeløsning til online madbestilling

Du kan nu tilbyde dine kunder en enkel, nem og hurtig måde at bestille mad online.

ChefTools fra Holder 100 er en digital pakkeløsning; til virksomheder, der har specialiseret sig inden for cateringfaget. Det er en pakke der fungerer for alle typer cateringvirksomheder, som tilbyder alt fra Diner Transportable og Private Dining til afhentning af smørrebrød og frokostordninger.

Vi tilbyder et stort udvalg af designs og masser af tilpasningsmuligheder, der sikrer at din nye side passer perfekt til din virksomhed.

Enkelt, nemt & hurtigt

Enkelt interface der gør det nemt og hurtigt navigere rundt i, både for kunder og virksomheder.

Produktions og pakkelister

Skab overblik over forskellige ordre, hvor de skal hen, samt hvad der skal laves på dagen, i køkkenet. 

Tilpasset design

Sæt et personligt touch på din hjemmeside. Med Cheftools får du mange tilpasnings-muligheder, så din hjemmeside passer dit brand.

Features

Cheftools tilbyder:

Forskellige designs

Mulighed for at vælge mellem flere forskellige designs til din hjemmeside. Hvert design kan tilpasses,
både hvad angår farver, skrifttyper, logoer, og billeder. Dette sikrer, at du stadig sætter dit eget præg på siden.
Det er samtidig enkelt og nemt at ændre når menukortet skal skiftes, eller hvis nye informationer skal deles med kunderne.

Online Shopping

ChefTools er sat op som en klassisk webshop, hvor kunden nemt kan søge sit udvalg af menuer eller produkter igennem, tilføje dem til sin kurv og herefter bestille varerne. Det er også muligt at køre periode tilbud eller tilbyde dine kunder rabatkoder, alt sammen sættes nemt op med ChefTools.

Levering og lokationer

Tilpas dine leveringsmuligheder nemt og enkelt med ChefTools. Sæt specifikke leverings zoner op, som har forskellige leveringsomkostninger. Har du flere forretninger eller en lille forretning der kun har åbent en dag om ugen? Så kan du nemt synliggøre dette på din hjemmeside.

Periode - og produkt begrænsning

Sælger du kun visse menuer fredag og lørdag? Eller kører du julefrokost menuer og andre periodebegrænset tilbud? Så kan du nemt sætte dine produkter op til dette med ChefTools. Du har også mulighed for at begrænse udvalgte produkter til et minimums antal. F.eks. skal man minimum bestille 10 converter af en specifik vare før den kan købes.

Produktionslister

Alle ordre for dagen, bliver samlet i en oversigt, så køkkenet ved, præcis hvad der skal laves til dagen, uden at hver ordre skal gennemgås enkeltvis. Det kan også hjælpe dig med at skabe overblik over indkøb og forberedelser dagene forinden.

Pakke og Leveringslister:

Pakkelisterne giver køkkenet et overblik over, hvordan de forskellige ting skal pakkes til hver af de individuelle ordrer. Leveringslisterne er med til at give dig et endnu større overblik. Her kan du se, hvilke ordre der skal leveres, og hvor de skal leveres til.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller forespørgsler, så tøv ikke med at skrive til os.
Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.