Velkommen til WordPress 5.0

WordPress giver liv til over 32% af internettet – den tager vi lige igen:

32% af internettet drives af WordPress!

Har du en hjemmeside bygget på WordPress vil du opdage følgende når du logger ind:

Hvad er værd at vide?

For den almene WordPress bruger er der kun en ændring som betyder noget: Gutenberg

For os som arbejder dagligt i WordPress betyder det at det bliver nemmere at arbejde med design og vi får adgang til et bedre API.

Hver betyder Gutenberg for dig?

Gutenberg er et nyt redigerings værktøj til dine sider og blogindlæg/nyheder. Der er tilføjet en række muligheder som burde gøre det mere intuitivt at gøre indlæg pænere.

Benytter man en pagebuilder i forvejen som eks DiviWPBakery eller Elementor vil Gutenberg ikke være noget du bliver imponeret af.

Gutenberg giver let adgang til “block” som eks. youtube videoer, flotte knapper mv. Samt det er blevet nemmere at gøre disse blocks pænere så de passer perfekt til din side.

Skal du opdatere?

JA!

Benytter du en pagebuilder anbefaler vi dog du deaktivere Gutenberg og installere Classic Editor, af den simple grund at du bliver træt af Gutenberg hurtigt, mest fordi den ikke virker som din gode gamle pagebuilder.

Gutenberg er stadig så ny og inden vi giver den dødstødet, skal vi bruge flere måneder på at kunne sammenligne den med vores farvorit pagebuilder: WPBakery.

En opdatering er også en god test på om dine plugins er opdaterede og ikke mindst kodet korrekt.

Får du en fejl efter du har opdateret eller ønsker du hjælp til opdateringen er du velkommen til at kontakte Holder 100 så hjælper vi gerne!