fbpx

Scala Fitness

Vi har hjulpet med

Hjemmeside
Opsætning af Google Analytics

Scala fitness ønskede et moderne og simpelt website, som kunne understøtte deres fokus på fællesskabet. Her ville de gerne have fremhævet deres personlig træning, hold træning og deres diverse events. Hertil ville de også gerne selv kunne redigere og tilføje events, så de dynamisk blev opdateret på siden. Det var vigtigt for Scala.fitness, at have en lokal leverandør, som de altid kunne kontakte.

Dynamisk hjemmeside

Vi har designet og udviklet Scala fitness CMS-systemet WordPress, og derved leveret en løsning til Scala.fitness, som de selv kan administrere. Med denne løsning kan de selv oprette deres begivenheder, som dynamisk vil blive sendt under fanen “events/nyheder”.

Designet er udarbejdet i samarbejde med Scala.fitness, som sætter fokus på deres visuelle identitet. Websitet er designet med øje for simplicitet, så potentielle kunder nemt kan finde deres koncepter i form af en simpel menu og call to action knapper på forsiden. Designet er også responsivt, hvilket vil sige at den både virker på mobil, tablet og pc.