Iværksætter sparring

En god start kan være altafgørende – det giver næsten sig selv – men det nemmere skrevet end gjort.

Så udover din gode idé eller dit geniale nye forretningskoncept, som du nu påtænker at sætte i gang. Er det så vigtigt have styr på tal, markedsføring og love, når nu din idé er så sikker?

Vi elsker iværksætteri

Vi herfra Holder 100 ApS er ikke de eneste som elsker iværksætteri og har et blødt hjerte for at hjælpe – så som et helt privat initiativ for at styrke iværksætteri i Næstved og omegn, har Jesper Hartmann Olesen fra revisionsfirmaet BeierholmThomas Klæstrup Jørgensen fra Advodan og vores egen stifter af Holder 100 Mikkel Lindberg startet et nyt projekt for at hjælpe dig som iværksætter godt i gang. Så nu har du chancen for hele 6 timers GRATIS sparring med noget nær det stærkeste hold som kan stilles – du kan få 2 timer med hver kapacitet -og jo før i opstartsfasen du kommer i gang jo bedre.

Markedsføring & digitalisering / Mikkel Lindberg

Men for at komme ud over rampen og få lidt kunder, salg eller leads, skal du have markedsført din nye virksomhed. Hvem ellers end Mikkel Lindberg til at hjælpe dig bedre med at få sat lidt styr på din online markedsføring. 

Mikkel Lindberg har hele sit liv arbejdet i den digitale verden og få har en bredere viden om hvordan du får det maksimale ud af din online markedsføring.

Med 2 timers sparring om din online markedsføring, ved du præcist hvor du skal fokusere din indsatser og for, at få det maksimale afsætning eller salg.

Advokat / Thomas Klæstrup Jørgensen

Hvis vi starter med advokaten Thomas Klæstrup Jørgensen, som er ansat i Advodan Næstved og har møderet for landsretten – så kan han rådgive i spørgsmål af helt almindelige juridiske karakter. Det kan være du har brug for at snakke virksomhedsformen igennem, og finde ud af om det skal være Aps, IVS, A/S, I/S eller personlig ejet virksomhed.
Men det kan også være spørgsmål om hvilken forsikringer som er lovpligtige, hvem hæfter hvis en underleverandør ikke levere som aftalt eller hvad nu der er af juridiske spørgsmål.

Men 2 timer i selskab med advokaten kan vise sig at være de bedste 2 timer i din ny virksomheds historie.

Revisor / Jesper Hartmann Olesen

Som iværksætter har du med garanti en lang række spørgsmål, som du ønsker besvaret, herunder også af økonomisk karakter. Ingen har lyst til at komme skævt fra start. Det kan være både demotiverende og dyrt. Derfor bør du, så tidligt som muligt i forløbet, tage imod 2 timers gratis sparring og rådgivning med revisor Jesper Hartmann Olesen, det betaler sig. Jesper Hartmann Olesen er i dag partner og statsautoriseret revisor i Beierholm Næstved. Jesper har mere end 20 års erfaring i rådgivning af iværksættere. Rådgivningen omfatter bl.a.:

  • Hvilke skatteregler gælder for din virksomhedsform, og hvordan optimeres dette bedst muligt?
  • Hvilke fradragsmuligheder skal du være særligt opmærksom på?
  • Hvilke regnskabsmæssige krav stilles der til dit setup?

Reglerne, mulighederne og faldgruberne er mange, men med Jesper som din økonomiske sparringspartner er du i trygge hænder. Jespers indgående kendskab til reglerne om regnskab og skat, vil medvirke til at du får den bedst mulige start på din nye tilværelse som selvstændig.