fbpx

Hvorfor dine WordPress plugins muligvis dræber dit website

Over 25% af alle hjemmesider kører på WordPress. En af de største grunde til at folk vælger WordPress er blandt andet pga. deres store bibliotek af plugins.
Der er omkring 30.000 plugins som giver dig muligheden for at tilpasse din hjemmeside.

Denne uendlige tilpasning kan være meget fordelagtig og giver dig mulighed for at tilføje betalingsmuligheder, e-mail-abonnementsfelter, smukke kontaktformularer, videoer og meget meget mere.

Men al denne tilpasning har desværre en pris.

Nedenfor gennemgår vi hvorfor du netop skal passe på med hvilke plugins du installere.

Du har alt for mange plugins

Dette aspekt er stadig op til debat, men hvis du har alt for mange plugins, så kan det resultere i at siden bruger mange ressourcer og kan derfor sløve sidens ydeevne.

I nogen tilfælde kan noget plugins skabe konflikt med hinanden og dette kan resultere i at nogen elementer på siden, stopper med at virke. En ødelagt side er ikke til nogen nytte for nogen.

Hvis du har bemærket at dine hjemmeside er blevet langsommere, så kan det være et plugin som er skyld i dette.

Du glemmer at opdatere dine plugins

De aktive plugins på din side, bør opdateres ofte.
WordPress er berygtet for at have sikkerhedshuller, og opdateringer kan være med til at lappe sårbarheder, som kan være opstået.

I nogen tilfælde, hvis du ikke har opdateret plugins eller WordPress i lang tid, og at du opdaterer din side i en forkert rækkefølge, kan det resultere i at du kan komme til at ødelægge din side.

For at sikre at dette ikke sker, bør du opdatere dine plugins mindst en gang om måneden. Opdater selve WordPress inden du opdaterer dine plugins.

Dog kan det ske at nogle plugins har en opdaterings, som også kan ødelægge siden.

Brug af plugins som er dårligt kodet

Det kan være tiltrækkende at komme til at gå amok med at installere plugins når du opdaterer og redigere din side. Når man har set alle de seje ting som du kan med forskellige plugins, så kan det være fristende at blive ved med at eksperimentere med din side.

Men det er vigtigt at huske at alle plugins ikke er skabt på lige fod.

Når du installerer et plugin, så kan det være en god idé at spørge en webudvikler for at sikre at den spiller sammen med resten af dine plugins på siden. Det kan også være en god idé at tjekke anmeldelserne på pluginet.

Har du brug for hjælp til at opdatere eller vurderer dine plugins? Eller har du kommet til at ødelægge din side ved at installere et dårligt plugin?
Så kontakt os gerne for at få vejledning eller hjælp.