Professionel hjemmeside
til håndværkere

Som håndværker er det utroligt vigtigt at have en flot og professionel hjemmeside, så din stil og færdigheder bliver vist fra deres bedste side. Nogle gange skal du tænke din hjemmeside et kvalitetstjek af din virksomhed, hvor kunderne kan se hvilken opgaver du har udført og om du er professionel

Håndværkere hjemmesider er ofte bygget op med følgende indhold:

  • Hurtig og nem kontaktformular
  • Mulighed for vi tidligere cases/projekter
  • Naturligvis altid bygget i responsivt webdesign
  • Mulighed for fri support, uploading af billeder og tekst

Vi tilbyder hjemmesider (og webshops) designet præcist efter dine ønsker og behov og naturligvis hvor din stil og rammer vil være det bærende hele vejen igennem.

DET FÅR JERES FORRETNING MED I HJEMMESIDEN

Vores hjemmeside løsninger er som udgangspunkt altid opbygget i WordPress, som er nemme at håndtere selv for ny begyndere. Det gør det nemt for dig og din virksomhed selv at tilføje og ændre tekster, billeder m.m. på Jeres “branche navn” s hjemmeside

Vi hoster meget gerne jeres hjemmeside, så du er sikker på at din hjemmeside er hostet bedst muligt – det er ikke et punkt vi skal tjene penge på, men vi vil gerne sikre at vores kunder er hostet sikkert og hurtigt på danske servere, samt naturligvis med gratis SSL certificering.

Vi bygger altid nye nye hjemmesider efter de nyeste retningslinjer fra Google, så du kan være sikker på, at netop din hjemmeside bliver indekseret korrekt og optimalt i Google søgninger.

Når du har fået bygget din hjemmeside og har den hostet hos os, får du gratis lavet de opdateringer som kommer til din WordPress hjemmeside – så den altid er optimeret på alle punkter.

Vi har muligheden for at yde fri support over telefon og e-mail, vil kan løbende opdaterer din hjemmeside – hør mere hvordan vi kan yde support til netop din virksomhed.

Vi laver altid et skræddersyet webdesign til dig, så det passer til netop dig og din branche, med de funktioner du ønsker skal implementeres til din hjemmeside.

Få indsat en hurtig og korrekt placeret kontaktformular på din hjemmeside, så det er nemt både for nye og eksisterende kunder at komme i kontakt med dig. Har du brug for et bookingsystem direkte til f.eks. din kalender kan dette også indbygges i din nye hjemmeside.

Vi bygger og designer altid vores hjemmsider, så der er taget stilling til alle nye trends og teknologier. Det er meget vigtigt at det er en brugervenlig hjemmeside, der er nem både for dig og dine kunder at navigere rundt i.

Når vi bygger din nye hjemmeside er den ALTID designet så den automatisk tilpasser sig alt, uanset om den vises på en smartphone, tablet eller på computeren.

Vores hjemmeside-system kan tilbyde mange forskellige ekstra funktioner – bl.a. kan du vise nye- og eksisterende kunder opdateret på begivenheder og aktiviteter, det kan ske gennem nyhedsbreve eller blogindlæg. Du kan også lave et billedgalleri hvor du kan vise billeder. Du vælger blot de funktioner som du ønsker til netop din hjemmeside.

HAR VI FANGET DIN INTERESSE?

Webdesignet der synliggør dig som håndværker

Hos os er der nærmest ingen grænser for hvordan vi kan bygge din hjemmeside og design sammen præcis efter dine behov og ønsker. Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan en løsning vil være til din virksomhed, vil vi naturligvis guide dig til de bedste løsninger.

Bliv talk of town… (bliv kendt i byen)

Få lagt en målrettet og tilpasset online markedsføringsstrategi og få flere af de type opgaver du gerne vil have.
Vi har hjulpet mange virksomheder med at få flere salg eller de rigtige projekter til virksomheden – vi kan naturligvis også hjælpe dig.
Få et gratis og uforpligtende tilbud på en skræddersyet online markedsførings kampagne.