Er din side mobilvenlig?

De fleste virksomheds ejere tænker ikke ‘mobilvenlig hjemmeside’. Hvis du heller ikke tænker det, så er her ‘4 gode grunde til hvorfor det er vigtigt med Responsive web design(RWD)

1. Et mobilvenlig design gør en hjemmeside mere tilgængelig

Mobilbrugere går på internettet, uanset tid og sted. Den grundlæggende grund til, at de læser internettet fra deres mobiltelefoner er at det kræver en stationær pc eller bærbar computer, som i de fleste tilfælde ikke er tilgængelig.
En hjemmeside som ikke er mobilvenlig kan skubbe brugeren til at opgive og søge efter en anden hjemmeside, for en mere hjælpsom/brugervenlig oplevelse. Således er det vigtigt at designe lydhørige web-designs, for at være tilgængelig på ethvert tidspunkt og til enhver gadget (mobiltelefon, tablets).

2. Forbedret brugeroplevelse

Når en hjemmeside går fra pc til tablet eller mobilformat, ændrer den sig fra et jævnt design til en vertikal konfiguration, som gør at indhold og billeder vises anderledes. Responsive website design(RWD) styrer websiden så den passer korrekt til skærmen, for den anvendte gadget. Billederne og indholdsstørrelserne ændre sig, frem for at holde en konstant struktur. Derfor forbedrer denne programmerede justering, brugeroplevelsen ved at give en mindre krævende navigation på hjemmesiden.

3. En mobilvenlig hjemmeside øger salget

Mens web-baseret indkøb udvikler sig utroligt, et stadigt stigende antal kunder bruger deres mobiltelefon til at købe varer på nettet. Ifølge undersøgelser fra FDIH E-handelsanalyse 2017. 42% undersøger vare på nettet vi mobilen og 32% køber vare via mobilen! Derfor ville det være en klog strategi for web-baserede forretninger at udvide til mobil, med et lydhørt design. Denne opdatering vil som tidligere nævnt forbedre brugeroplevelsen og skabe åbne døre til at kunne afslutte en
online-handel.

4. En mobilvenlig hjemmeside øger Google ranking

Ifølge MENA, omkring 96% af brugernes søgninger på Google viser at de søger for at få svar. Således bruger alle websites
energi på deres SEO for at dukke op i de første få resultater af en Google-søgning. Et skridt frem for at forbedre en hjemmeside og slå ens konkurrenter, er at skabe en lydhør side sammensætning, da Google identificerer, om et websted er mobilvenligt og favoriserer det, når der vises søgeresultater.

Lang historie kort

Afslutningsvis, ‘responsive web design’ forbedre en mobilvenlig brugeroplevelse på tværs af mange gadgets og skærme.
Og så er mobilwebindgangen på opstigning, så sæt din mobilvenlige hjemmeside op og vær et skridt foran konkurrenten.

 

Vi har ved Holder 100 gjort det nemt for dig at teste om din side er mobilvenlig.

Tag testen her