Få flere kunder med digitalisering

Hos Holder 100 mener vi, at online markedsføring skal styres af virksomheds mål og fokusere på at ramme de rigtige målgrupper. Her bruger vi en integreret og fleksibel tilgang til online markedsføring, ved at udnytte alsidige kompetencer i vores team, og vi har dedikeret os til konstant at forbedre vores kunders resultater.

Drevet af virksomheds
mål

Vores succes stammer fra et ufravigeligt fokus på vores kunders mål fra første dag. Sammen sætter vi mål og KPIer, inden vi beslutter hvilke værktøjer, taktikker og kampagner vi vil bruge til at nå målet.

Fokuseret på
målgruppen

Strategier udarbejdes ikke på trends eller vores tidligere succeser. Hver strategisk plan, vi leverer bygger på en dyb forståelse for netop din virksomheds målgruppe, baseret på statistiske data og personlige feedback.

En integreret
tilgang

Vi bruger en integreret tilgang til online markedsføring, der blandt andet kombinerer søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, social media markedsføring og hjemmeside optimering.

Vores tilgang til markedsføring

  • Agile metode, der har inkorporere både kreative, strategiske, designere og udviklere helt efter din virksomheds behov
  • Integreret tilgang baseret på din virksomheds mål og målgruppe, ikke marketing taktik eller kanaler
  • Omkostninger pr. efterspørgsel/klik og ROI fokus
  • Analytisk dashboard tilpasset netop din virksomhed
  • Ugentligt samarbejde, månedlig rapportering og kvartalsvise resultater
  • Langsigtet orientering, der skaber konsekvent og bæredygtig vækst
  • Vi tager naturligvis ikke administrations annonceudgifter.

bliv kontaktet


VI ARBEJDER MED

Søgemaskine optimering / SEO

Vi angriber søgemaskineoptimering med en brugers mentalitet. I stedet for at forsøge at afkode Googles søgemaskinealgoritmer fokuserer vi på en korrekt webstruktur, klar informationsarkitektur og informative metadata og markup. Ved at kombinere disse elementer med fremragende indhold, giver vi brugerne den erfaring og information de ønsker. Denne tilgang forbedrer søgeplaceringer og øger kvaliteten af organisk trafik til vores kunder på en sund og bæredygtig måde.

Content Marketing

Content marketing handler om at løfte sig over støjen i disse dage. At nå tusindvis af sociale delinger og kommentarer er ikke heldigt; det er resultatet af god planlægning, at vide hvad dit publikum søger og skabe indhold der er unikt og værd at dele. Vi hjælper kunder med at udvikle en indholdsstrategi, styre deres publikationer med en redaktionskalender og give kreative og tekniske ressourcer for at sikre et ensartet flow af kvalitetsindhold, der vil involvere din virksomheds målgruppe.

Sociale Medier Markedsføring

Du blive måske overrasket over, at store sociale medie begivenheder ikke er skabt på et heldigt indfald. Du starter med en social media strategi, der definerer en målgruppe og styrker en brand-mission og en stemme. Vi tilbyder content temaer for social media indhold, en post-plan og en taktik til at øge rækkevidden og engagementet på tværs af de sociale medier der er relevante for din virksomhed. Dag til dag ting er meget sjovere, når folk interagerer og strategien virker.

SEM og displayannoncering

Pay-per-click, PPC-annoncering har potentiale til at kick-starte en kampagne i gang, mens displayannoncering og sociale medier kampagner kan skabe bevisthed om dit produkt eller brand over tid. Med søgemaskine markedsføring eller SEM kan vi nå dine potentielle kunder, om deres intention er at købe eller løbende drive flere kvalitets lead ved at optimere omkring populære søgeord og emner. Betalt markedsføring er gavnligt for at have et godt mix til at drive din marketingstrategi og tilføje mangfoldighed til en ellers fin organisk tilgang.

Online PR

Den sande værdi af din webtrafik afhænger af dit websites evne til at konvertere besøgende til kunder. Ved hjælp af landing pages,  a/b- test og analyser identificerer og implementerer vi websteds ændringer, der kan fører mere af din webtrafik til din hjemmesides målstreg – uanset om det er en e-mail registering, et telefonopkald til dit salgsteam eller et online køb i din webshop. Gennem denne proces med konverteringsrateoptimering CRO får din virksomhed mere værdi af den webtrafik den allerede tiltrækker.

Hjemmeside optimering

Vores Online Public Relations indsats forbedrer autoriteten i dit brand og din hjemmeside, samtidig med at brand awareness og henvisninger øges. Vi starter med at identificere branchens publikationer, gode blogs, SoMe influencer og ekspert placerings muligheder. Derefter samarbejder vi med dit team for at offentliggøre kvalitetsindhold og dit brand bliver nævnt uden for dit domæne, men peger tilbage til dig og fortæller søgemaskiner, at dit brand og team er autentiske.

Analyse

Hvem er dine besøgende på din hjemmeside, og hvor kommer de fra? Hvilke oplysninger søger de, og hvad får dem til at gå ind på din hjemmeside? Det er disse typer af spørgsmål vi undersøger med en web-analyse. Svarene vi giver et væld af mulige markedsføringsbeslutninger, hvorfra vi beslutter hvilke markedsføringskanaler vi skal fokuserer og producere indhold til. Rapporterne kan hjælpe med at lave data-drevet beslutninger vedrørende din branche, så du kan fokuserer din energi på meget mere. Dette betyder at du kan få en sundere bundlinje for din virksomhed.

E-mail markedsføring

E-mail markedsføring er en effektiv metode at forbinde værdifulde kunder, kunder, kundeemner og andre interesserede i din virksomhed. Når du opretter din e-mail markedsføringsstrategi, betragter vi målgrupperne, det ind som hvert publikum har brug for, og hvornår de har brug for det. Vi tænker på, om dit indhold skal pakkes i en multi-email kampagne, uagtet om e-mails skal automatiseres og hvordan dine e-mails passer ind i din markedsføringstrategi som helhed. Resultatet er en e-mail paln, der fungerer sammen med dine andre markedsføringsinitiativer for at opbygge et værdifuldt forhold til dit publikum.

Brugerdefineret rapportering

Data er kernen i vores kampagner og beslutningstagning, og vi finder det afgørende, at vores kunder forstår hvorfor vi træffer disse beslutninger. Derfor har alle vores online markedsføringskunder 24/7 adgang til markedsføringsanalyser via et brugerdefineret analyse dashboard. Dette dashboard giver et forenklet, men på et højt niveau, overblik over vores markedsføringsinitiativer sammenlignet med historiske præstationsdata, og det kræver ikke en avanceret ikke en avanceret viden om analyser at bruge det.

Altid forbedring

Vi analyserer konsekvent vores markedsføringsindsats og optimerer vores kampagner for bedre ydeevne. Uanset om vi optimerer indhold og brugervenlighed eller testmeddelelser opfordrer til handlinger, hieraki eller positionering, stræber vi os efter at give brugeren det de søger og maksimerer din markedsføringsinvestering over tid.