fbpx

Det bliver gratis at sælge på Google

I USA har Google åbnet op for, at man kan uploade sine produkter til Google Merchant Center, og derved få vist resultater i Google Shopping uden at betale for annonceringen. Samme funktion vil komme ud til resten af verdenen inden året er omme, fortæller Google.

Dette har de blandt andet åbnet op for på grund af Corona krisens indflydelse på detailhandel. Med stigende antal butikker der lukker på grund af krisen, er digital handel blevet en livline for detailhandlere.

” The retail sector has faced many threats over the years, which have only intensified during the coronavirus pandemic. With physical stores shuttered, digital commerce has become a lifeline for retailers.”

Bill Ready

Dette vil betyde at detailhandlere vil få mulighed for fri eksponering til millioner af mennesker. For brugerne vil det betyde langt flere produkter fra forskellige butikker.

Billedkilde: blog.google

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er mere end bare end tekstannonce, her man kan man vise et billede af dit produkt, titel, priser, butiksnavn og meget mere.

Som du kan se på billedet, giver Google Shopping dig mulighed for at vise dine produkter over søgeresultaterne – over de normale tekstannoncer.

Billedkilde: Match20ne

Som detailhandler er det en rigtig god mulighed for at nå ud til relevante kunder, som leder efter det, du tilbyder. Og du bliver det gratis for alle!

Sådan kommer du i gang med Google Shopping

Hos Holder 100, kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at få oprettet dine produkter i Google Shopping, så er du klar til at få gratis trafik til dine produkter.

Kontakt os i dag på info@holder100.dk eller ring til os på tlf: 33 607 608.